Flex-Mix™ Processor
ОСНОВНЫ ТИПИ ПРОЦЕСІВ:
- Високоефективне емульгування
- Пастеризація (прямий / непрямий нагрів)
- Вакуумне змішування - деаерація
- Диспергування щільних інгредієнтів
ПЕРЕВАГИ
- В цілому дуже висока послідовна відтворюваність
- Перевірена функціональність з відмінною якістю продукції
- Не руйнує зернисті частки
- Швидкий час обробки
- Два блоки Flex-Mix забезпечують безперервний виробничий потік
- Процесор Flex-Mix може використовуватися для широкого спектру продуктів
ПРИНЦИП ДІЇ
Flex-Mix ™ Processor це похилий резервуар з нижнім змішувачем з високим зусиллям зсуву. Цей змішувач частково діє як осьова мішалка і / або частково як вбудований змішувач. Він створює осьовий потік, який повторно циркулює в резервуарі за допомогою навколишньої камери змішувача і / або бустерного насоса, який використовується для обходу і рециркуляції потоку через резервуар. Паралельний потік повертається в резервуар, а похилий резервуар забезпечує відсутність в резервуарі обертання рідини (примусове завихрення). Резервуар також оснащений мішалкою, що повільно обертається, що забезпечує ретельне перемішування і однорідне перемішування частинок продукту одночасно зі створенням осьового потоку, який живить нижнє робоче колесо. При установці мішалки зі скребковими лезами, мішалка гарантує, що продукт не згорить і не прилипне до стінки бака при непрямому нагріванні (бак з сорочкою охолодження / нагрівання). У разі, якщо продукт нагрівається, резервуар може бути поставлений під тиском. За допомогою вакууму порошок транспортується в резервуар через спеціальний клапан подачі порошку. Суміш порошок / повітря спрямовується безпосередньо в рідину під поверхнею рідини. Повітря / газ видаляються вакуумним насосом. Велика вільна поверхня рідини забезпечує ефективну деаерацію продукту. На відміну від традиційного змішування, це зазвичай включає повітря під час змішування. Це допоможе зменшити окислення, поліпшити якість і консистенцію продукту. Додавання порошків або інших сухих речовин також може відбуватися через прорізи у верхній частині резервуара.
ЗАСТОСУВАННЯ
- Виробництво сиру / плавленого сиру
- Супи і соуси з щільними інгредієнтами
- Фруктові джеми
- Морозиво
- Пюре і желейні дисперсії
- Майонези, соуси і кетчупи
- Креми, мазі і лосьйони для рук